Šarm
Olgica Nikčević, osnivač je, vlasnica i direktorica kompanije Šarm®, koja posluje već 30 godina.

ŠARM ® - TRADICIJA 

30 GODINA POSLOVANJA

 Olgica Nikčević, osnivač je, vlasnica i  direktorica kompanije  Šarm®, koja posluje već 30 godina. Kao pionir u ovoj profesiji, otvaranjem prvog Beauty centra u Crnoj Gori, davne  1982. godine i formiranjem prvog privatnog Instituta za estetiku i kozmetiku, osnovanog 2000. godine, licenciranog od strane Ministarstva prosvjete i nauke Crne Gore, dala je ogromni doprinos razvoju ove profesije ne samo kod nas, već I šire. Postala je član Međunarodne konfederacije škola za estetsko i kozmetičko obrazovanje C.I.E.F.E.C. od 2001. godine čije je sjedište u Parizu i  međunarodni ispitivač na istim institutima Francuske, Švajcarske, Italije, Tunisa… Učestvovala  je na mnogim stručnm kongresima kod nas i u svijetu. Dobitnica je više međunarodnih priznanja. 

Olgica Nikčević je idejni  tvorac i član komisije za izradu standarda i programa za zanimanje kozmetičar za njegu lica i tijela, član komisije za izradu standarda za zanimanje medicinski kozmetičar za potrebe Medicinske škole, koje je odobrilo  Ministarstvo prosvjete CG. 

Član je Evropske mreže mentora za žene u biznisu. Ostvarila je saradnju sa Zavodom za zapošljavanje Crne Gore vršeći prekvalifikaciju nezaposlenih sa evidencije ZZZCG za zanimanje esteičar-kozmetičar.  Zastupnik je vodećih svjetskih kompanija preko 20 godina.

Permanentno usavršavanje, edukacija, saradnja sa vodećim svjetskim brendovima i razmjena ideja  njeni su pokretači na putu ka uspjehu. Veliki  je borac, a snagu da istraje  dobijala je od porodice, kao i postignutih rezultata. Biznis doživljava kao izazov. 

-Ljubav prema ovoj profesiji  vodila me je da ne odustanem od  početne ideje, bez obzira na  prepreke na koje sam nailazila u svom radu. Vjerujući u sebe, sa jasno definisanim ciljem, uspjela sam da opstanem u ovoj profesiji 30 godina, kaže  Olgica Nikčević.

Njen profil prepoznale su kompanije broj jedan u svijetu KLAFS –Njemačka, DEDON-Njemačka,

CENTELLA-Francuska, NILO-Italija…, koje su joj povjerile i ukazale partnersko poverenje.

Kompanija Šarm  zadovoljila je svjetske standarde poslovanja,  od  pružanja usluga, edukacije, opremanja mnogih SPA & WELLNESS I BEAUTY centara  i stavljanja  u funkciju. Za ove centre trebalo je osposobiti  neophodan  kadar,  obezbijediti  adekvatan  repromaterijal,  kao  i nesebično pružiti  stručne  savjete svima kojima je bilo potrebno stručno mišljenje… 

 

Šarm d.o.o. Podgorica

Svetog Petra Cetinjskog 46.

Tel: 00 20 224 794

e-mail:sarm@t-com.me

www.sarm.me

 

 

 

 

 
 
Magazin Renome | 2014 all rights reserved | powered by InfoBit